16 Mart 2015 Pazartesi

Carolyn Brown-Çılgın Düğün ( Spikes&Spurs Serisi 4 )







                                                Carolyn Brown-Çılgın Düğün

Ace, kendilerine farklı hayatlar seçen kardeşlerinin aksine sadece kendisi için yaşamaz; dedesine bakmak için onunla birlikte kalır. Yaşlılık günlerinde hem dedesiyle hem de dedesinin çiftliğiyle ilgilenir. Onun bu sadakatini kendince ödüllendirmek isteyen dedesi, vasiyetinde, çiftliği Acee miras olarak bırakır. Ancak bir şartı vardır. Acein iki yıl içinde evlenmesi ve en az bir yıl evli kalması. Çiftliğin ona miras kalmasını bir türlü kabullenemeyen ağabeyi, kadınlara bağlı kalmak konusunda sıkıntı çeken Acein evlenemeyeceğine emindir. Mirası onun elinden alacağı günü iple çekerken, bir kadın Acee yardım etmeyi teklif eder.

Kasabanın en şirin kafesinin sahibi olan Jasmine, yakın arkadaşı Acele evlenecek ve çok sevdiği çiftliği kurtarmasına yardım edecektir. Bu anlaşmalı evliliklerini daha eğlenceli hale getirmek için Las Vegasta evlenmeye karar verirler. Etraflarında başka kimsenin olmadığı sakin ama bir yandan da eğlenceli bir nikahla evlenmeyi planlarken, kendilerini çılgın bir düğünün ortasında bulurlar. Büyük kural onlar için işlememiştir. Bu kez Vegasta olan, Vegasta kalmayacaktır. 





Sibel:


Tanıtımından okuduğum Beyaz Dizi benzeri konusuyla aşk meşk olayında beni hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünerek heveslendiğim bir kitaptı Çılgın Düğün.Kitabın başlarında yazarın kurduğu cümlelerin düzgünlüğü,akıcılığı falan hah dedim işte yazar dediğin böyle olur.Konu da bilindik ama sıkıcı da değildi.Ancak bir süre sonra yazar herşeyi o kadar detayına girerek anlatmaya başladı ki ne oluyoruz yav olup sıkılmaya başladım. Mesela adam alt tarafı tekneyi romörkten ayırıp suya indirecek.2 paragrafta anlatılır mı bu arkadaş.Bunun gibi bir sürü anlamsız detaylarla güzelim hikayeyi bulandırdı.



Yurtdışı Kapağı



İkinci sinir konu ise kitaptaki yan karakterlerin bolluğu idi.Ortalıkta bir sürü insan dolaşıyor.Belli ki hepsinin bir geçmişi var.Sonuçta araştırınca ortaya çıkan sevgili yayınevi Nemesis'in yazarın Spikes&Spurs Serisinin 4.kitabını yayınlayarak başlamış olduğunu öğrendim seriye Tabi haliyle ilk 3 kitaptaki karakterler fink atıyor bu kitapta.Kim kimdir,kimle evli,o kimdi derken ambale oldum iyice.Neyse gayet güzel başlayan bir kitap,yazar ve Nemesis tarafından el birliği ile *içe çevrilmiş.Yazık olmuş kitaba






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder