17 Nisan 2015 Cuma

Elizabeth Hoyt-Doyumsuz Zevkler (Maiden Lane Serisi 2)


Elizabeth Hoyt-Doyumsuz Zevkler  

Leydi Hero Batten'ın hayatı kusursuzdur… Wakefield Dükü'nün güzel kardeşi Leydi Hero Batten, bir hanımefendinin isteyebileceği her şeye sahiptir. Mükemmel bir nişanlısı vardır; aslında Mandeville Markisi biraz sıkıcı ve mizah anlayışı olmayan bir adamdır ama Hero bunu umursamaz.


Ta ki Marki'nin kötü şöhretli kardeşiyle tanışana kadar… Lord Griffin Reading mükemmellikten çok uzaktır, tüm Londra onun en berbat âlemlerde zaman geçirdiğini bilir ama genç adam halinden memnundur. Tanıştıklarında Hero ondan hiç hoşlanmaz; Griffin ise yardımsever ve kusursuz genç kadının sadece ağabeyi için değil, tüm sosyete için fazla mükemmel olduğunu düşünür. Hero'nun düğün günü giderek yaklaşsa da, Griffin'le giriştikleri söz düellosu içlerinde bir ateş yakar. Peki, bu ateşte kusursuz aşkı bulabilecekler midir?

"Hoyt'un romanlarında insanı aşkın büyüsüne inandıran bir şeyler var."
-RT Book Reviews-

"Elizabeth Hoyt çekici karakterleri, heyecan verici konuları ve zekâ dolu diyaloglarıyla sanatını mükemmel icra ediyor."
-Publishers Weekly-
(Tanıtım Bülteninden)

Gül
Kızımızı nişanlısı başta şöyleeee tutku ile öpse ,olacakları önlermiş.

Sibel
Elizabeth Hoyt’u severim.Türkiye’de yayınlanmış tüm kitaplarını da okuyup beğenmişimdir .O yüzden bu kitabına da pek bir hevesle başladım.Gerçi konunun çok bilindik ve benim hiç hoşlanmadığım (abi kardeş arasında kalan kadın kahraman) türde olduğunu anladığımda biraz içimin kaçtığını söylemeden geçemeyeceğim.Ama tabi ki yazarın Elizabeth Hoyt olması kitabı konuyu ne kadar sevmeseniz de çok fazla sıkılmadan okuyup,bitirmenize neden oluyor.



 Gül
Bu kitabı Hayallere Dokunmak tan sonra okuduğum için daha ilk cümlem şu olmalı  “Helal olsun Pegasus” evet çok para veriyoruz ama mesela bu kitap orijinal kapak ve süper bir çeviri.Para bunlara gidiyorsa cidden helal olsun.

Sibel
Doğru diyorsun ama bu yazdığını sadece Aspendos okusun lütfen,Pegasus okursa daha da arttırabilir fiyatlarını =D
Maiden Lane Serisi

Gül
Elizabeht Hoyt’un bundan önce yayınlanmış ve tamamlanmış iki serisini de gayet severek ve beğenerek okumuştum.Bu serinin ilk kitabındaki abi ,okuduğum kitaplar arasında “Beni seks için kullandın “ diye trip yapan ilk abiydi.
Kitap iyi güzel okunuyor, Lord Griffin deli dumrul  aşık güzel ama Hero ile ilgili şöyle bir izlenim oluşuyor kızı ilk öpen kim olsa kızı alırdı.Kitabın başlarında çekişmelerle iyi kötü okunurken “aksiyona” girmelerinin akabinde  durağanlaşıyor ve konu tıkanıyor.Süper bir Hoyt kitabı olmasa da okunuyor.

Sibel
Serinin ilk kitabını daha çok beğenmiştim bu kitaba göre.Başta da söylediğim gibi iki kardeş arasında kalan kadın karakterli hikayeleri çok sevmiyorum.Hani konu bilindik olur ama farklı bir şekilde işlenir ya kimi zaman (bkz Hayallere Dokunmak) bunda o da yoktu.Kusursuz denebilecek kadar düzgün bir Marki abi (ki öyle tanıtılırken bazı yerlerde bu tanımlamaya uymayan epey zavallı ve ağlak duruma düşüyor),onun hovarda ve sorumsuz diye bilinen ama aslında hiç de öyle olmayan kardeşi nam-ı diğer Lord Utanmaz ile bir Dük kardeşi olan yine kusursuzluk ve sorumluluk timsali  namı-ı diğer Leydi Mükemmel.Size de çok tanıdık geldi değil mi?Bu klişe konuyu azıcık hareketlendirmek için de aralara sokuşturulmuş vurdulu kırdılı sahneler (ve tabi Elizabet’in olmazsa olmaz diğerrrrr sahneleri =p ).İşin açıkçası biraz bu kitap bitse de sıra asıl merak ettiğim,ilk kitaptaki Temperance’nin kız kardeşi Silence’ın yakışıklı korsanla hikayesi olan 3.kitabına gelse diye düşündüm.Üstelikte bu kitapta arada minik dozlarla Silence’da var ama yeterli değil ve insan daha da çok merak ediyor =) Aaaa birde Lady Hero’nun Dük olan abisi Maximus’un hikayesini merak ediyorum ki ne yazık ki o serinin 6.kitabıymış =(  Neyse sonuç olarak bu kitap Hoyt standartına göre biraz aşağılarda kalmış ama yine de okunup gidiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder