24 Haziran 2015 Çarşamba

Linda Howard-Yanlış Zaman Doğru İnsan


Linda Howard-Yanlış Zaman Doğru İnsan
Linda Howard, modern zamanlarda dünyaya gelmiş bir kadının, geçmişe ait bir sırrı bizzat yaşayarak açığa kavuşturmasını ve son derece romantik hikâyesini anlatarak okuyucularını  bir kez daha büyülüyor.
Antik el yazmaları üzerine uzmanlaşmış bir akademisyen olan Grace St. John, eline geçen birtakım eski belgelerin asırlar önce kaybolmuş bir Kelt hazinesinin aranan anahtarı olduğunu asla tahmin edemez. Ancak
sınırsız gücün anahtarını elinde tuttuklarına inanılarak efsaneleştirilen Tapınak Şövalyeleri’nin ilgi çekici hikâyesini çözdüğü anda, söz konusu gücün peşine düşmüş acımasız bir katilin tek hedefi haline gelir. Onu durdurmaya karar veren Grace’in, Şövalyeler’in sırrını sonsuza dek tutmakla görevlendirilen şöhretli bir savaşçının yardımına ihtiyacı vardır: karanlık bir öfkeye ve dizginlenemeyen tutkulara sahip vahşi İskoçyalı Niall. Onu bulmak ve kendi hayatını kurtarmak için Grace’in zamanda yolculuk yapması, on dördüncü yüzyıl İskoçya’sına geri  gitmesi gerekmektedir.

Gül
Rüyalarda kavuşuruz,bu denklemle buluşuruzzzzzz…Linda yazdığı için okunabilir bir kitap



Kitabı okumuşsanız ya da okumama da Sibel gibi kararlı iseniz okuyun  ,çok fazla  Spolier

Gül
Abla ile abinin buluşması," fiziksel" buluşması için 350 sayfa bekliyorsunuz.Fiziksel derken kötü şeyler gelmesin aklınıza Aynı zaman çizgisinden bahsediyorum..Aklınıza gelen şey içinde  bir 100 sayfa daha bekliyorsunuz =)

İlk 350 sayfada ise Grace ın başına gelenlerden sonra kaçışı ,Niall abi ye onu götürecek metinleri tercüme etmesi ,savaşçıya dönüşmesini okuyoruz.İyi bir yazar  tarafından yazılmasa sıkıntıdan patlayarak okunurdu,ama Linda yazdığı  için "ehhh artık ana konuya gelse " denilse de okunuyor .

Ucundan kıyısından bir mantık hatası var;şöyle ki ablanın gelmesine vesile olan denklemi ( ki abla rüyasında abinin  yazdığını görüyor) Niall abi "yazmadım ben öyle bir şey" diyor hatta kitabın sonunda “Şuraya denklemi yazıyımda gelmede bir sakatlık olmasın diyor “ O zaman abla o denklemi nasıl buldu ? Linda ablaya sorardık ama kitabıı teee 1997  yılında yazmış O’nun bile hatırladığını sanmam

Yurt Dışı Kapağı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder