10 Haziran 2015 Çarşamba

Wendy Higgins-Tatlı Tehlike (The Sweet Trilogy 2)


Wendy Higgins-Tatlı Tehlike

 Görevleri, cennetten kovulan iblislere hizmet etmek olan Nefillerden biri olduğunu öğrendiği günden beri hayatı altüst olan Anna, kötülüğe boyun eğmemeye kararlıdır. Ama dört bir yanda kol gezen fısıldayan iblislerin ve acımasız Düklerin dikkatini çekmemek için o da diğer Nefiller gibi çalışmak zorundadır. Bunun için tüm çekingenliğinden sıyrılıp bir parti kızı oluveren Anna artık tüm eğlencelerin aranılan ismidir. Bu şekilde yaşamaktan nefret etse de o, çok büyük bir amaca hizmet edecek olan “seçilmiş kişidir” ve zamanı geldiğinde ona emanet edilen Erdem Kılıcı ile büyük bir savaşa öncülük edecektir. Ama o güne dek kimliğini gizli tutmalı
ve toplayabildiği kadar yandaş toplamalıdır. Bunun için kendisi gibi bir Nefil olan Kaidan Rowe’a duyduğu büyük aşkı bile kalbine gömen Anna, bir yandan “kötü kızı” oynarken bir yandan da iblisleri yeryüzünden silmek için ölümcül bir mücadeleye girişecektir.

Gül
Kitap boyunca bekliyorsunuz .Neyi mi ?  Bir şeyler olmasını.

Sibel
İlk kitabı da bunu da sıkılmadan okudum.Ama her ikisinde de aradan zaman geçtiğinde aklımda doğru dürüst bir şey kalmadığını fark ettim.Çok kitap okumaktan mı yoksa kitaplar aklımda yer edinecek değerde olmadıklarından mı (ya da bunamaya başlamış ta olabilirim) bilmiyorum.Sonuç olarak okurken sıkılmadım ama çok beğendim,süperdi de diyemem.



Spolierrrrrrr

Gül
Bir kere bu Kaidan a Kai diyenle bozuşurum ona göre baştan diyeyim ,bu çocuk olsa olsa Kaidan olur Kai olamaz 
Bu seriyi okuyup bitirmeye kararlı mısınız ? Sizi tutmayayım ,ama şunu söylemek istiyorum bu kitabı atlayıp direk üçüncü kitabı okusanız değişen hiç bir şey olmaz.Çünkü kitapta olan hiçbir şey yok.
 
Kitapta neler vardı gözden geçirelim ,kızımız bize ilk kitabı özetliyor,Kaidan’ın peşinde koşmaya çalışıyor,Kaidan’i düşünüyor ,ölü rahibenin ziyaret gelişi ,babasının araştırıp bulduğu olası  yandaş  konuşmak için ( ki gerçekten tanımadığı sadece iki kişi ) Kope’la birlikte seyahat ( Kope taş gibi olsa ve iyi öpüşse de Kaidan’ı sevdiği),Kaidan’la buluşma ,”kavuşma ”  ufaktan birkaç olay ,yandaşlardan birinin kaybı ve son.

Konuyu geliştirecek ,farklılaştıracak ,hareket katacak yeni hiçbir şey yok.Üçünücü  kitabın başındaki özetten ikinci kitapta neler olduğunu anlarsınız ,gidip başka kitap okuyun .




Sibel


Evet gerçekten de bu kitap sanki 1. ve 3.kitap arasındaki geçiş kitabı gibi bir şey olmuş.Kitabın genelinde sürekli bir bekleme hali var.Arada aksiyonlu sahneler oluyor sonra rölantiye geri dönüyor hikayenin akışı.Ama yine de ben Gül kadar negatif değilim kitaba karşı.Okurken sinir olmadığıma ve sıkılmadığıma göre çok da vakit kaybı olmadı benim için bu kitabı okumak.Eğer ilk kitabı sevdiyseniz bence bu kitabı da beğenebilirsiniz  ;) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder