26 Ağustos 2015 Çarşamba

Sydney Landon-Hiç Hesapta Yokken (Danvers Serisi 2)


Sydney Landon-Hiç Hesapta Yokken 
Suzy Denton, yaptığı işi seven, âşık olduğu adamla mükemmel bir ilişki yaşayan şanslı  ve mutlu bir kadındır. Lise yıllarından beri birlikte olduğu erkek arkadaşına tüm kalbiyle güvenmektedir. Hayatındaki her şeyin yolunda olduğunu düşündüğü bir dönemde, sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenir. Suzy’nin sarsılmaz sandığı dünyası, bir anda ayaklarının altından kaymıştır. Artık hiç kimseye güvenmeyecektir. Kendini işine veren Suzy, şirketin yeni ortağı Grayson Merimon’la çalışmaya başladıktan sonra işler değişir. Gray, Suzy’den fazlasıyla etkilenmiştir. Hiçbir erkeği hayatına sokmamak konusunda kararlı olan Suzy, Gray’i kendi yöntemleriyle uzaklaştırır. Ancak Gray, istediği şeyi almak için ne gerekiyorsa yapacak kadar gözü kara bir adamdır. Suzy’nin inadı ve Gray’in kararlılığı bilinen şeylerdir de, peki ya aşk? İşte o hiç hesapta yoktur…


Gül
Serinin ilk kitabını daha sevmiştim,bu azıcık zorlama bir konu olmuş sanki

Sibel
Serinin ilk kitabını da sevmiştim bunu da beğendim.O yüzden bu yazarda benim favorilerim arasına girmiş bulunmaktadır =)


Spolierrrrrrrrrrrrrrr
Gül
Aşık olmaları çok hızlı ,evet bence öyle.Abi ile abla bir yıldır birbirlerini tanısa da bu sürenin çoğunu birbirlerinden uzak geçirmişler.
Suzy’nin ne istediği bilen tavrını sevdim ama abinin bu kadar çabuk lönk diye aşık olması bana pek inandırıcı gelmedi.
Ve abinin eski kzı arkadaşının hamileliği çokkkkk kolay çözülecek bir olayı niye bu kadar süründürmüşler emin değilim .Sanırım sayfa sayısı 90 ın altında kalsa otomatik BD olacaktı ondan kurtarmak için.Bir BD olarak mükemmel olabilecekken konuyu uzattıkları için ehhh bir kitap seviyesinden kalmış.



Sibel

İlk kitapta bu ikiliyi tanımış,hikayelerine giriş yapmış o yüzden de çıkması merakla beklenir hale gelmişti benim için.Ancak ilk kitapta giriş yapıldığı için bu kitapta ikili sanki hooopp diye birbirlerine aşık olmuşlar gibi durmuş.Özellikle erkek karakter açısından bu kadar da kısa sürede bu derece aşık olunmaz ki yav imajı oluşmuş haliyle.Tamam tanışmaları arasından zaman geçiyor ama bu şekilde delicesine aşık olunacak kadar çok şey de yaşanmıyor aralarında.Bu yüzden de hikaye biraz havada kalmış.Ama karakterlerin ve anlatımın bence iyi olması sebebiyle sıkılmadan okunup bitiyor.İlk kitapta uzun bir bd gibiydi bu da öyle.Sıkılmadan okunup,bitirilecek eğlencelik çıtır çerez bir kitap.

Serinin yurt dışı kapakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder