31 Ağustos 2015 Pazartesi

Toni Blake-Baharı Beklerken (Destiny Serisi 5 )


Toni Blake-Baharı Beklerken 
 Kasabanın kitabevini işleten Amy Bright, gayet başarılı bir çöpçatandır. Kimin kiminle iyi anlaşacağını şıp diye anlar, onları bir araya getirip güzel bir ilişki kurmalarını sağlamak için her türlü organizasyonu yapar. Sıra kendine geldiğindeyse tutulur kalır. Çocukluk arkadaşı Logan Whitaker’a karşı hissettiği şeylerin dostluktan öte olduğunu anladığında, eli ayağına dolaşır. Duygularını açıklama cesareti yoktur. Ama bir şekilde ortaya çıkmalarını da istemektedir. Yazmaya karar verir. Evet, Logan’a mektuplar yazar. Aşk mektupları… Üstelik gizemli bir hayrandan gelmiş gibi isimsiz mektuplar. Logan’a etrafındaki birinin ondan hoşlandığını iyice hissettirdikten sonra açık açık konuşmaya niyetlidir. Ancak Logan, mektupları gönderen kişinin eski sevgilisi
olduğunu düşünür. Bu karışıklık hem Logan’ın hem de Amy’nin hislerini etkileyecektir ancak onları daha büyük sürprizler beklemektedir.

Gül
Debbie kitabının arasına Penny romanının sayfaları karışmış.

Sibel
Sıradan bir hikaye idi bence.Okunur bir kenara atılır türden.

Gül
Bu Amerikan kasabalarında geçen az sayıda kitabı severim.Hele böyle herkesin mübarek insanlarmışçasına gezdikleri kitaplara daha bir kılım .Bu serinin ilk kitabını okumuş sonra da yeter bana bu demiştim .
Bu kitap gelince “Hadi okuyayım” dedim  ne kaybederim ki.Koskoca 3 saatimi kaybettim bence .Aynı konu etrafında dönüp duran,erkek karakterin mi yoksa kızın mı daha salak olduğuna karar veremediğim bir kitap .Ayrıca kasabanın bakiresinin bir anda (rimel,allık ruj üçlüsü+ dar elbise) kasabanın vampına dönüşmesi cidden yetti bana.( Kasabanın azgınıda olabilirdi Logan sağolsun engelledi)

Yurt dışı kapağı
Sibel 
Doğduğundan beri arkadaşın olan erkeğe tek bir öpücükten sonra aşık olduğunu anlamak olmamıştı.Yani öncesinde hiç mi aklına düşmemiş bir şeyler.Dedim vayyy ne öpücükmüş.Güçlü kadın karakterleri sevdiğim için Amy’nin ezik halleri sinirime dokundu.Aslında taş gibi vücudu olan ama kendini bol kıyafetler içine saklayıp görünmez olan sonrasında üstüne oturan dar kıyafetle malzemeleri ortaya koyup değişik bir saç ve biraz da makyajla dünya güzeline dönüşen kız hikayesi artık kabak tadı vermeye başladı sanırım.Ya da bu kitaptaki gidişatta bu etkiyi yarattı bende.Üstüne Logan’ın gel gitleri de biraz sıkmış olabilir beni.Bu arada Logan’ın itfaiye sahalarına dönüşü de çok beklendik şekilde oldu. Allahtan çok abartılmadı.

Bu kadar negatif yorumdan sonra bu kitaba orta şeker vermek saçma gibi gözükebilir ama okurken çok da içimi baymadığı için zorla okunur demek istemedim  =)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder