13 Kasım 2015 Cuma

Üç Kitap Üç Hızlı Yorum

Çok uzun yorumlar yazamadığımız, pekte beğenmediğimiz üç kitaba hızlıca okunacak kısa kısa yorumlar yaptık iyi okumalar =) 
Laura Kaye – Karanlıkta 
Nicole Williams - Sana Bağlandım
Samantha Towle - Fırtınaya Tutulmak 



Laura Kaye – Karanlıkta 
(Hearts in Darkness  Serisi 1)
KARANLIKTA NEYLE KARŞILAŞACAĞINIZI ASLA BİLEMEZSİNİZ... İKİ YABANCI Makenna James daha kötü bir gün geçiremeyeceğini düşünüyordur; ta ki zifiri karanlık bir asansörde bir yabancıyla mahsur kalana dek. İnce çizgili tayyörünün içinde salınan şık muhasebecinin telefonu çalınca dikkati dağılır ve asansördeki adamda gözüne çarpan tek şey, elinin üstündeki ejderha dövmesidir. DÖRT SAAT Kızıl saçlı bir kadın telaşla asansöre binip çantasında telefonunu aramaya başlayınca Caden Grayson keyiflenir. Birden elektrik kesildiğindeyse bu keyif yerini paniğe bırakır. Pirsinglerine, dövmelerine ve korkunç görünümlü yarasına rağmen karanlıktan ve dar alanlardan çok korkmaktadır. Şimdiyse en kötü kâbusunun içinde hapsolmuştur. ZİFİRİ KARANLIK BİR ASANSÖR Şimdi Makenna ve Caden’ın korkuyla baş edebilmek için birbirlerine yardım etmeleri gerekmektedir. Dış görünüşe dayalı önyargıları olmayınca ne kadar çok ortak noktaları olduğunu fark ederler. Ortamı ısıtan karanlıkta aralarındaki çekim giderek büyür ve havada kıvılcımlar uçuşmaya başlar. Peki ama ışıklar tekrar yandığında da aynı şekilde hissedecekler midir?                                                                                                                                                                              “Laura Kaye yoğun bir duygusal atmosfer, tutkulu bir çekim ve eğlenceli diyaloglarla ilgi çekici bir okuma sunuyor. Tek kelimeyle muhteşem, şiddetle tavsiye ediyoruz.”
Manic Reviews


“Karanlıkta, birbirinden çekici karakterleriyle çok romantik ve şehvetli. Bu kitabı çabucak bitireceksiniz ama kesinlikle tadı damağınızda kalacak.”
 Book Wenches
“Uzun zamandır böyle etkileyici, duygusal ve kahramanların psikolojik altyapısını başarıyla veren bir aşk hikâyesi okumamıştım. Bu kitap beni diğer Laura Kaye kitapları için sabırsızlandırıyor.”
One Good Book Deserves Another




Gül
Aslında kibar bir şekilde bu kitap hakkında fikrimi nasıl söyleyebilirim diye düşünüyorum .Ama yolu yok .Kitap yarım kalmış gibi ; yazar “One night stand “ le başlayacak bir kitabın ilk 150 sayfasını yazmış ve sonra sıkılıp  “Aman bunu böyle basalım ,bir sonrakine bakarız” demiş ...ya da kısaca konulu porno yazmış  diyebiliriz. Kitabın ikincisi kasım 2015 te yayınlanacakmış.

Sibel
Kitabı okurken aklıma direk Heidi Betts’in iki ayrı isimle basılan kitabı Gizli Umut/Karanlığın Ardındaki Aydınlık hikayesi geldi.Ve okuduktan sonra da aklımda kalan tek şey bu oldu. Bu yorumu yazana kadar ki geçen sürede düşünün ben asansörden inip iş pişirme kısmına evde devam ettiklerini falan her şeyi unutmuşum =) Yani oku ve unut kavramını ilerletip oku ve anında unuta çevirmiş bu kitap benim için =p 
Zorla okunura yakın



Nicole Williams - Sana Bağlandım
 (Crash  Serisi 3)
Futbol. Şöhret. Meraklı gözler.   Jude ve Lucy, artık nişanlıdırlar. Üstesinden geldikleri onca şeyden sonra mutluluğu yakalarlar... En azında öyle olduğunu sanırlar. Ama hiçbir mutluluk sonsuza kadar sürmez. Jude’un yıllardır hayalini kurduğu şey gerçekleşir ve beklediği seçmeler sonuçlanır. Jude, artık San Diego’da ünlü bir futbol oyuncusudur. Fakat bu Luce’un beklediği şey değildir. Para, şan ve şöhret... Korkular, tereddütler, ihtiras ve yanlış anlaşılmalar arasında birbirlerinden başka güvenecek kimseleri olmayan iki âşık… Jude ve Lucy’nin çalkantılarla dolu bu macerasında, aşk her şeyin üstesinden gelebilecek midir?
Gül
İlk iki kitabı gibi bu da gayet gereksiz bir kitap,o kadar saçma yanlış anlamalar, o kadar saçma sapan dialoglar vs vs vs .İnsan yaşamdan  soğuyor yeminle. 

Sibel
Serinin ilk kitabı inanılmaz saçma ve anlamsızdı.Resmen okuduğum zamana acımıştım.Ancak şuursuz bir zamanımda serinin ikinci kitabını aldım elime ve okudum ( ilk kitaptan sonra ikincisini okumak cidden şuursuzluktan başka bir şey olamaz) Neyse kitap ilki kadar saçma sapan değildi.Yanlış anlaşılmasın güzeldi demiyorum sadece ilki kadar berbat değildi.Sıradan,öylesine bir YA idi diyebiliriz. Her kitapta yazar belki biraz düzeliyordur diyerekten 3.kitap olan Sana Bağlandımı da okuyayım dedim ama şunu anladım ki muhtemelen 2.kitapta yazara birileri yardım falan etmiş sanırım çünkü bu kitapta ilkinin seviyesine geri dönüş yapmıştı. 



Samantha Towle - Fırtınaya Tutulmak 
(The Storm  Serisi 2 )
 Tru Bennett imkansızı başardı ve rock yıldızı kötü çocuk Jake Wethersin kalbini ele geçirdi. Şimdi düğünlerini planlamakla ve Amerikada birlikte yaşayacakları yeni hayatı organize etmekle uğraşıyorlardı. Peki sonsuza dek mutlu olacaklar mıydı? Elbette hayır! Parlak güneş bile Kaliforniyanın karanlık yüzünü aydınlatamaz. Açgözlü müzik tutkunları, acımasız paparazzi ve Jakein vahşi geçmişi her köşede gizlenmişti. Daha da kötüsü, Jake çocuk istemediğini kırıcı bir şekilde ifade etmişti. Tru, Jakei her şeyden daha çok seviyordu. Birlikte, beraberinde yıkımı getirecek krizlerle savaştılar, herşeyin yok olması tehdidine göğüs gerdiler ancak bu çiftin, sonunda sert bir yüzleşmeyle karşı karşıya kalması gerekmektedir. Acaba aşk tüm bu engelleri aşmaya yetecek midir?

Gül
Genelde iyi bir hafızam vardır.Ama bu kitabın ilkini okuduğumu kesinlikle hatırlamıyorum.İkinici kitap çıkınca " Hadi okuyayım " diye elime aldığımda  fark ettim okuduğumu .İlk kitabı silecek kadar sıkıcı bulmuşum yani.Bu kitapta aynı şekilde sıkıcı .Mucizevi sondan bahsetmiyorum bile.

Sibel
İlk kitap zorlayarak orta şeker bir şeydi benim açımdan.O yüzden ikinci kitap çıktıktan baya sonra aldım elime okumak için.Ama keşke daha fazla bekleseymişim,şöyle 3-5 sene kadar falan =p Ve evet yaaa sanırım sayfa doldurmak için falan yapılmış aşırı ajitasyon içeren o son bölüm nedir yavvv  =D





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder