23 Mart 2016 Çarşamba

Lauren Rowe-Beklenti -Kulüp Serisi 2



Lauren Rowe-Beklenti 
Beklenti, Saplantı’nın kaldığı yerden bir sonraki sayfaya geçmişsiniz gibi tüm heyecan ve soru işaretleriyle devam ediyor.
Jonas ve Sarah Belize’de ikisi için yapılmış ağaç evdeki güvenli kozalarından ayrılırlar. Eve döndüklerinde kendilerini tam bir kaos ve tehlikenin içinde bulurlar. Yapbozun eksik parçalarını tamamlayarak çözmeleri gereken birçok sorun var. Tüm bu karmaşanın içinde Jonas’ın Sarah’tan gizlice gerçekleştirdiği buluşma aralarındaki güveni sarsacak mı? Sarah bunu kabullenecek mi? Kulüp’ün ardındaki sır perdesini birlikte aralayabilecekler mi?

Lauren Rowe; tutkulu, nükteli, eğlenceli, duygu dolu ve sürükleyici anlatımıyla sizi hem kahkaha hem de gözyaşına boğacak!
Biraz daha Jonas Faraday’a hazır mısınız? Serinin ikinci kitabında Jonas ve Sarah’ın ilişkisindeki duygusal iniş çıkışlara BAYILACAKSINIZ. Merak etmeyin, ikili aralarındaki tutkudan asla ödün vermiyor. –The Rock Stars of Romance

İlk kitap Saplantı nın yorumu için tık tık 
Gül
Jonas için dikenli çalılıklarda sürünür ,çamur yerim.Bu kitabıda okurum hali ile
Jonas ın hatırına 

Sibel
Cıksss bu sefer olmamıştı.Hayal kırıklığına uğradım
Jonas ın hatırı bile yetmez



Gül
Artık kesin olarak eminim ,Endorfin fazlası kadın beynine iyi gelmiyor.Sarah ın durumunun başka açıklaması yok .O akıllı esprili kız gitmiş yerine başka bir şey gelmiş.Jonas çarpması yaşamış diyelim… Ama düşündüm de o kadar da kınayamıyorum  Sarah ı .
Jonas canım o her zamanki gibi Mükemmelll.
Sibel
O akıllı,zeki,hazır cevap kız gitmiş yerine düdüşme manyağğğ bir şey gelmiş.Tamam Jonas’ı bulmuş kaçırmasın ama el insaf bu kadar düdüşmeye hiçbir organ dayanmaz =p
Jonas’a gelince.İlk kitapta kendisini bu kadar sevmeseydim bu kitabı bitirebilmem mümkün olmazdı.

Yurt Dışı Kapağı

Gül
Kitabın genel sıkıntısı konu olmaması.Sadece 4-5  günde geçen kitapta düdüşme sahnelerini ya da düdüşme üzerine düşünme sahnelerini çıkarırsanız geriye pek bir şey kalmıyor.Evet yazar'cım para güzel şey, tatlıdır da ama güzel bir kitabı illa ikinci kitapla katletmesen.Belli ki yazacak bir şey yok, konu 3. Kitapta çözülecek ya da çözülmeyecek çünkü bir de 4.kitap var ( evet o kadar tatlı para ) Hatta Jonas ın ikizi Josh u da ( k kendisi de yenilesi bir arkadaş ne de olsa Jonas ın ikizi) düşünürsek 7 kitap.Yazacak bir şey bulamadıkça sağda solda düdüşen olmadı düdüşmeyi düşünen karakterlerden başka yazacak bir şey kalmayacak hali ile.Bizde sıkılacağız ama kişisel olarak içinde Jonas olduğu sürece okurum sanırım bu seriyi,o derece fangirl im .Yazık bana ama 40 yaşında olacak iş değil ki .

Sibel
Evet,kabul ilk kitapta da  +  sahneler ziyadesiyle fazlaydı ama konu olduğu için insanı rahatsız etmiyordu. Ama bu kitapta konu da olmadığı için ben acayip sıkıldım okurken.Resmen içim daraldı arada başka kitap okudum,o kadar.Tüm kitap çok kısa zaman süresi içinde geçince (ilk gün yaklaşık 100-150 sayfa falandı sanırım) ve bu sürenin ¾ ünden fazlasında da düdüşme olunca öfff yeter laynn dedim.Yazar devam kitaplarında da aynı şeyi yapmayı sürdürürse ilk kitaba çok yazık etmiş olacak…

Kitabın çıkacağını duyunca biz
( Aşırı zıplayan Gül )
Kitabı okuyunca biz
(Ortadaki yeşil Sibel)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder