16 Ekim 2017 Pazartesi

Poppy J. Anderson - Aşkın Tadı Serisi 1-2



Poppy J. Anderson- İçinde Aşk Var
Aşkın Tadı  Serisi 1
Poppy J. Anderson- Tatlı Niyetine Öpücük
 Aşkın Tadı  Serisi 2




Poppy J. Anderson- İçinde Aşk Var

Almanya’nın severek okunan yazarlarından Poppy J. Anderson okurlarına üç kitaplık lezzetli mi lezzetli aşk romanları sunuyor! “Aşkın Tadı” isimli dizide romanların konuları da değişiyor, kahramanlar da… Değişmeyen tek şey, birbirinden lezzetli yemekler! Dizinin ilk kitabı ise İçinde Aşk Var!
 Andrew Knight, Boston’ın yemek dünyasında parlayan bir yıldız. Otuzlarının başında olmasına rağmen restoranında sunduğu dillere destan yemeklerin yaratıcısı. Ama artık tükenmiş durumda. Kafasını toplamak, tatil yapmak için Maine’e doğru yola çıkıyor. Yolda karşısına çıkan arabaya son anda çarpmamayı başarsa da bu kazayla hayatı tamamen değişecek. Çünkü sürücü huysuz, inatçı, güzeller güzeli bir kadın: Brooke Day! Üstelik o da ailesinin restoranını işletmeye çalışan bir şef… Ne var ki Andrew, Brooke’a şef olduğunu söylememeye karar veriyor. Andrew ile Brooke birbirinden lezzetli yemekler yapıp yerken aralarındaki çekime karşı koyabilecekler mi? Peki ya Andrew’un ufak yalanı ortaya çıkacak mı?
 İçinde Aşk Var, elinizden bırakamayacağınız, iştahınızı kabartacak muhteşem bir aşk hikâyesi! Bu romandaki tariflerin gizli malzemesi aşk, anlayacağınız!


Gül
Sanırım  ilk kez bir Alman yazarın kitabını okudum .Dizisi de yapılmış ve her kitapta farklı karakterler olacak.Kötü mü ? Değil okunuyor.Orta düzey bir aşk romanı ama okurken karnınız acıkıyor.Bir de Alman yazar abla konuyu  neden Amerika’da geçirmiş merak ettim.

Sibel
Yazarın Alman olduğunu görünce içim biraz kaçmadı desem yalan olur.Ama boşuna endişelenmişim orta karar,okunabilir,sizi sıkmadan vakit geçirtebilecek hoş bir hikaye yazmış.Kitabı Alman bir yazar mı yazmış ön yargısıyla yaklaştığıma bakarak bir de hikaye Almanya’da geçseydi iyice içim kaçabilirdi. Belki de yazar benim gibi düşünen okuyucuları kaçırmamak için konuyu Amerika’da geçirmiş olabilir =D (sanki Amerika’yı çok bilirmişim,severmişim gibi Almanya’yı neden kötü görüyorsam işte =p )


Poppy J. Anderson- Tatlı Niyetine Öpücük

Almanya’nın severek okunan yazarlarından Poppy J. Anderson, okurlarına üç kitaplık lezzetli mi lezzetli aşk romanları sunuyor.

“Aşkın Tadı” isimli dizide romanların konuları da değişiyor, kahramanlar da… Değişmeyen tek şey, birbirinden lezzetli yemekler! hep kitap, dizinin ilk kitabı İçinde Aşk Var’dan sonra ikinci kitapla da okurlara muhteşem bir aşk hikâyesi sunmaya hazırlanıyor: Tatlı Niyetine Öpücük! Nick O’Reilly yaptığı yemeklerle olduğu kadar dış görünüşüyle de kadınların aklını başından alan bir şef. Çapkın, esprili, hayattan keyif almayı bilen bir adam.

Tek bir konuda eleştiri duymak hoşuna gitmiyor: yaptığı yemekler! Ne var ki Londra’dan Boston’a kısa bir süre önce taşınmış olan gazeteci Claire tam da bunu yapar. Çalıştığı gazetede Nick’in yemekleri hakkında pek de hoş olmayan bir yazı kaleme alır. Yazı işlerini basan Nick karşısında bu güzel kadını görünce ne yapacak? Peki Claire,Nick’in cazibesine ve yemeklerine karşı koyabilecek mi?


Sibel
Serinin ilk kitabı ile çok fazla ara vermeden ikinci kitabı okumak cidden iyi oluyor =D Gerçi hafiften unutmaya başlamışım ama o kadar da olur.Bu kitapta ilki gibi sıkıcı olmayan,sizi oyalayabilecek hoş bir kitaptı.Nick’te pek tatlı bişeydi =p
Sadece biri çevirmene ya da yazara köprücük kemiği ile kürek kemiğinin farkını ve insan vücudunun nerelerinde olduğunu söylemeli =D

Gül
Kitabı okuyalı epey oluyor ve doğrusu detaylar silinse de Nick'in tatlı olduğunu ,ilk kitaptaki yazar ablanın saçma bir sebeple sorun çıkartması aklımda kalmış,o şey bu kitaptada mevcut.İki kitapta can sıkkınken okunabilecek hafif kitaplar .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder